CHEMPS

CHEMPSlogo

Het logo van de CHEMPS badmintonkampen ‘verraad’ het al een beetje. Achter de badmintonkampen zit de christelijke sportstichting CHEMPS. Sinds 1998 organiseert de christelijke sportstichting CHEMPS haar badmintonkampen. Dat betekent dat we ervaring hebben met meer dan 640 deelnemers.

CHEMPS noemt haar badmintonkampen ook wel ‘vakantie met inhoud’ want ieder jaar weer proberen we rond een thema jou als sporter en persoon aan het denken te zetten. Want als je als persoon sterker word, dan word je dat ook als sporter.

Organisatie

Bedenker en organisator van de CHEMPSbadmintonkampen is Bart-Jan den Hollander.

bj_chemps-200x300-250x250

 In 1998 begonnen met de badmintonkampen onder de vlag van Sports Witnesses. In 1999 samen met de door hem opgerichte christelijke sportstichting CHEMPS.

Als afgestudeerd sportpsycholoog weet hij je een andere kijk op badminton te geven. Maar ook zijn werkzaamheden als trainer/coach spelen daar een grote rol in. Naast drie avonden voor de CHEMPS breedte- en selectietraining is hij, in het seizoen 2009-2011, actief geweest bij Eredivisievereniging BC Invictus.

Nu traint hij sinds twee jaar BC Iduna (trotste koploper 2de divisie) en is hij clubtrainer bij BAN Amersfoort. Tevens heeft CHEMPS een eigen badmintonselectie ( http://badmintonselectie.chemps.org)

Voor meer informatie over Bart-Jan zijn werkzaamheden en achtergrond: http://www.chesp.nl

Bart-Jan wordt verder ondersteund door een bestuur te weten: Gijsbert Tanis, Collin Coenen en Bea den Hollander.

THEMA 2019: Ik ben … Wij zijn…

Ieder jaar organiseren we alle CHEMPS activiteiten rondom een thema, dat dit jaar door de trainers van de CHEMPSbadmintonselectie is bedacht: “Ik ben … Wij zijn…”.

Als CHEMPSbadmintonkampen staan we ergens voor… we hebben een bepaalde identiteit en stralen dat ook uit. Waar sta jij voor? Wat straal jij uit op en buiten de badmintonbaan? Een belangrijke vraag als speler is bijvoorbeeld: hoe wil ik spelen en kan ik dat overbrengen op mijn tegenstander? Een vraag, die te weinig spelers zich stellen… laat staan dat je het antwoord weet.

Maar dit allemaal kunnen wij niet zonder een super enthousiaste leiding. Lees meer….


Leave a Reply

Like…?

SuperWebTricks Loading...

Zoeken op de site