Waar?

Beusichem (Gelderland)

 10 t/m 15 augustus 2019

Met het kamp in 2019 zijn we dit jaar voor het eerst te gast in het Gelderse Beusichem. Lekker centraal in het midden van het land. Het Sport & Event Center Beusichem waar we alles indoor hebben. Je kan het zo gek niet bedenken.

Een badmintonhal met vijf banen (de thuisbasis van de CHEMPSbadmintonselectie), twee slaapzalen, een geweldige buitenplas (De Meent) met kiosk waar we kunnen avondeten, bowling, padel, tennis, squash en een gezellige buitenserre.

De deelnemers worden wel gevraagd om hun fiets mee te nemen omdat we, indien nodig, een uitstapje kunnen maken. Want in de omgeving is er veel moois – intensief en iets minder intensief… 

Datum: 10 t/m 15 augustus

Leeftijd 10 t/m 18 jaar

Kosten: € 357,50

Inbegrepen is verblijfplaats, vervoer, eten/drinken, overnachting, shuttles en trainingen maar excl. annuleringsverzekering en reiskosten verzekering. Zie ook de algemene voorwaarden.

__________

Youth for Christ heeft De Lindenhorst verkocht en daarom werden alle contracten na 30 juni ontbonden. Andere locaties in Zeist hadden teveel tijd nodig om tot afspraken te komen. Leiding en CHEMPS zijn super enthousiast over de nieuwe locatie – kijk zelf maar naar de film.

 


Like…?

SuperWebTricks Loading...

Zoeken op de site