Wie zijn wij?

CHEMPSlogoHet logo van de CHEMPS badmintonkampen ‘verraad’ het al een beetje. Achter de badmintonkampen zit de christelijke sportstichting CHEMPS. Sinds 1998 organiseert de christelijke sportstichting CHEMPS haar badmintonkampen. Dat betekent dat we ervaring hebben met meer dan 600 deelnemers.

CHEMPS noemt haar badmintonkampen ook wel ‘vakantie met inhoud’ want ieder jaar weer proberen we rond een thema jou als sporter en persoon aan het denken te zetten. Want als je als persoon sterker word, dan word je dat ook als sporter.

Organisatie

Bedenker en organisator van de CHEMPSbadmintonkampen is Bart-Jan den Hollander.

bj_chemps-200x300

 In 1998 begonnen met de badmintonkampen onder de vlag van Sports Witnesses. In 1999 samen met de door hem opgerichte christelijke sportstichting CHEMPS.

Als afgestudeerd sportpsycholoog weet hij je een andere kijk op badminton te geven. Maar ook zijn werkzaamheden als trainer/coach spelen daar een grote rol in. Naast drie avonden voor de CHEMPS breedte- en selectietraining is hij, in het seizoen 2009-2011, actief geweest bij Eredivisievereniging BC Invictus.

Nu traint hij sinds een jaartje de Badminton Academy van Flevoland, is hij clubtrainer bij BV Almere en BC Mariken.

Voor meer informatie over Bart-Jan zijn werkzaamheden en achtergrond: http://www.chesp.nl

Bart-Jan wordt verder ondersteund door een bestuur te weten: Gijsbert Tanis, Collin Coenen en Bea den Hollander.

THEMA 2015: First Love

first-loveIeder jaar organiseren we alle CHEMPS activiteiten rondom een thema, dat dit jaar door de trainers van de CHEMPSbadmintonselectie is bedacht: “First Love”.

Als je de baan opstapt heb je dan nog wel genoeg ‘liefde’ om alles te geven. Begin je meteen te twijfelen of hem je er juist heel veel zin in. Hoe maak je zin in het spelletje en hoe zorg je dat je gemotiveerd blijft?

Daarmee gaan we aan de slag:

[DISPLAY_ACURAX_ICONS]

Sponsors 2015

[slideshow_deploy id=’16’]


Leave a Reply

Like…?

SuperWebTricks Loading...

Zoeken op de site