Leiding

Uit de CHEMPS achterban of oud-deelnemers komen de meeste leiders van de CHEMPS badmintonkampen te voorschijn. Daarnaast maken we gebruik van ‘leiding-in-opleiding’ om kennis te maken met de badmintonkampen. Meestal zijn ze de jaren erna helemaal ingeburgerd en draaien ze volop mee. Een mooi voorbeeld zijn Daan van Klink (DKC) en Simone van Ruth – volwaardige leiding na een mooi jaar leiding-in-opleiding in 2017.

Ieder jaar komen we drie keer bij elkaar om het thema te bespreken en in te passen in het badmintonkamp. Halverwege juni gaan we zelfs een weekend met elkaar op pad om gezellig bij elkaar te zijn. Dit noemen we ook wel ‘ sfeer happen’ voor de badmintonkampen. Een aantal jaar geleden, 2010, kwamen we zo maar terecht in de TOUR karavaan in Goes. Beelden daarvan zijn te zien op ons eigen Youtube kanaal.

We zijn blij dat we een aantal jaren met Lester hebben mogen samenwerken. Hij wist iets heel moois over CHEMPS te vertellen.

________

LesterOey
________

Ieder jaar weer geven mensen zich niet op omdat ze de kampen ‘té christelijk’ vinden overkomen. Dat is jammer omdat we zo de kans niet krijgen om te laten zien wat wij onder ‘christelijk’ verstaan.
Hopelijk heeft deze kennismaken al wat ‘angst’ weggenomen. We zien jullie graag op de CHEMPSbadmintonkampen.

Maar als leiding kunnen we dit niet zonder de steun van CHEMPS. Lees meer…

 

koosdenhollander

koosdenhollander-uitleg

joerimatulessya-uitleg

joerimatulessya

franciscagadellaa-uitleg

franciscagadellaa

estherkuilman

estherkuilman-uitleg

berylhetharia

berylhetharia-uitleg

bartjandenhollander-uitleg

Leiding

rowinvanderzwaan

olafnieman

olaf-nieman-uitleg

sara-houweling

sara-houweling-uitleg


Like…?

SuperWebTricks Loading...

Zoeken op de site