Sponsors


Hoe kunt u/jij mee doen?

 

Het ‘Overal(l) pakket’ voor € 250,00

Op de website van de Badmintonkampen CHEMPS en CHEMPS breedte- en selectietraining website en belangrijke subpagina’s wordt uw logo geplaatstDe website van CHEMPS en de subpagina’s worden, gemiddeld per dag, door ongeveer 150 bezoekers bezocht en bij de opstart van de badmintonkampen en badmintonselectie zelfs 300 keer per dag.

Op alle uitgaande mail en post voor de badmintonkampen en – selectietraining wordt uw logo geplaatst. Voor de badmintonkampen (mailinglist van 450 adressen) en selectietraining (mailinglist 75 adressen) worden per seizoen verschillende mailings verzorgd. Bovendien wordt er landelijk reclame gemaakt voor de badmintonkampen en selectietraining. Ook hier wordt uw logo meegestuurd.

sponsor01 Uw logo komt op de kleding voor de badmintonkampen en – selectietraining die de deelnemers dragen bij verschillende (landelijke) evenementen. Per seizoen worden 120 T-shirts/polo’s bedrukt die door de deelnemers van de badmintonkampen (afkomstig uit heel Nederland) en selectietraining (bezoeken toernooien over het hele land) veel worden gedragen. Van regionale toernooien tot landelijke toernooien als bijvoorbeeld de Nederlandse Jeugdkampioenschappen.</i>

Uw logo komt op zoveel mogelijk PR materiaal dat landelijk verspreid wordt tijdens toernooien, trainingen en andere activiteiten (bestellingen via CHEMPS bijv.)CHEMPS komt met verschillende activiteiten in heel het land. Daarnaast kunnen op de website van CHEMPS verschillende producten besteld worden. Bij het versturen daarvan worden verschillende PR-uitingen meegestuurd.

Het ‘ internetpakket’ voor € 100,00

Op de website van de Badmintonkampen CHEMPS en CHEMPS breedte- en selectietraining website en belangrijke subpagina’s wordt uw logo geplaatstDe website van CHEMPS en de subpagina’s worden, gemiddeld per dag, door ongeveer 150 bezoekers bezocht en bij de opstart van de badmintonkampen en badmintonselectie zelfs 300 keer per dag. Bovendien worden er veel foto’s gedeeld via Facebook en Google Plus.

Op alle uitgaande mail voor de badmintonkampen en – selectietraining wordt uw logo geplaatstVoor de badmintonkampen (mailinglist van 250 adressen) en selectietraining (mailinglist 75 adressen) worden per seizoen verschillende mailings verzorgd. Ook hier wordt uw logo meegestuurd.

 


Like…?

SuperWebTricks Loading...

Zoeken op de site